mandly-18.jpg

Produktspecialist reumatologi, södra/västra Sverige

Vi söker en erfaren produktspecialist för en spännande utmaning inom reumatologi.

Företaget

Företaget är ett medelstort nordiskt läkemedelsföretag med huvudkontor i Skåne. Företaget ingår i en paneuropeiska koncern som innefattar utvecklingsbolag, tillverkningsbolag och försäljningsenheter över hela Europa. Den svenska produktportföljen består av flera välkända varumärken inom både det receptbelagda och det receptfria området. Terapiområdena är bland annat: Reumatologi, Beroende, Onkologi, Smärta, Mage/tarm och kvinnohälsa. 

Tjänsten

Du ansvarar  för försäljningen av företagets produkter till utvalda målgrupper. Fokus ligger på reumatologi vilket är det mest prioriterade området inom koncernen i nuläget.

Man arbetar nära varandra i det nordiska reumatologiteamet. Din uppgift är att påverka de som fattar beslut men även de som påverkar andra till beslut. Detta gör du genom att använda dig av din kunskap kring hur sjukvårds- och beslutsystem fungerar, kontakta beslutsfattare och KOL, samarbeta med dina kollegor för att nå de mål företaget har satt upp.

Ansvarsområden/arbetsuppgifter

I rollen ingår:

Att ha gedigen kunskap kring Hälso- och Sjukvården i distriktet för att kunna driva försäljningen Identifiera nya möjligheter och driva dessa för att nå företagets mål. Analys och kartläggning av regionen; Influencers, KOL´s, försäljning, förskrivare, patientorganisationer m.fl.  Ansvara för att delge insikter till det nordiska reumatologiteamet och vara en aktiv medlem i teamet. Regionansvar för försäljningen av produkten inom reumatologi. Projektledning, t ex helhetsansvar för relevanta projekt/samarbeten. Ha en tät dialog med såväl marknadsavdelningen som det nordiska reumatologiteamet. Hitta nya sätt och arenor att möta kunder där den digitala plattformen har blivit en viktig utgångspunkt.  

Kandidatprofil

Utbildning: Universitetsexamen med relevant inriktning. LIF examen eller motsvarande dispens. 

Erfarenhet: 3-5 års erfarenhet från försäljning inom läkemedel alt. erfarenhet från reumatologi inom Med Tech. 

Kunskap kring de svenska hälso- och sjukvårdsystemen.

Körkort är ett krav.

Bostadsort: Skåne alt. VGR.

Distrikt: Södra och västra Sverige. 

Du är ansvarstagande, självgående och vill växa och utvecklas i din roll på företaget.

För mer information och ansökan kontakta:

Ingmar Karlsson, 070-9131331 alt. ingmar@mandly.se