mandly-18.jpg

Snabbväxande och marknadsledande medicinteknikföretag söker dig som vill arbeta med upphandlingar / tender business i Norden.

Rubin Medical AB söker dig som vill arbeta inom medicinteknikindustrin med ett spännande jobb på företagets kontor i Malmö. Du kommer att vara en viktig kugge i det nordiska teamet och rapportera till Director of Business Development.

Rubin Medical är ett marknadsledande medicinteknikföretag för behandling av diabetes typ 1, med försäljning i Sverige, Norge, Finland och Danmark med en omsättning på drygt 600 MSEK miljoner med stark tillväxt och 50 anställda. Vi erbjuder alltid de produkter som ger den bästa kombinationen av användarvänlighet och behandlingsresultat, oavsett om det gäller insulinpumpar eller CGM-system.

Ansvarsområden:

- All administration kring upphandlingsarbetet dvs. att bevaka, initiera, koordinera, skicka in anbud och följa upp alla upphandlingar i Norden med fokus på Sverige och Danmark.

- Samarbete med flera olika funktioner/avdelningar inom företaget.

- Supportera med kunskap inom lagstiftning för offentlig upphandling.

- Bidra med strategi och affärstänk i enlighet med gällande upphandlingslagstiftning.

- Ansvara för och säkerställa att interna system alltid är uppdaterade med rätt information och priser i enlighet med offerter och avtal.

För att lyckas i rollen, måste du:

- Vara affärsmässig.

- Vara strukturerad och noggrann.

- Ha förmåga att arbeta självständigt.

- Tänka strategiskt och ha ett brett perspektiv på frågor.

- Gilla problemlösning.

- Kunna formulera sig på svenska och engelska väl, i såväl tal som skrift.

- Ha god kunskap i MS-office paketet, fr. f. a MS Excel.

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av att arbeta med anbud av medicinteknikprodukter eller läkemedel till den offentliga sektorn.

För ytterligare information om bolaget, se www.rubinmedical.se

För mer information och ansökan kontakta:

Ingmar Karlsson, 070-9131331 alt. ingmar@mandly.se